Ràdio Montblanc

El CF Montblanc jugarà el play-off d’ascens per pujar a segona catalana

Els montblanquins van guanyar 2-1 aquest dissabte contra el Banyeres i acaben la lliga segons

El primer equip del CF Montblanc ha tancat la lliga en segona posició, aconseguint així plaça per jugar el play-off d’ascens a segona catalana.

Els montblanquins van guanyar aquest dissabte per 2 gols a 1 a casa contra el Banyeres, assegurant-se així la segona posició al grup 3 de tercera catalana i aconseguint plaça per disputar el play-off d’ascens que els pot portar a pujar a segona catalana

Arnau Domínguez va ser l’autor dels dos gols de la victòria dels montblanquins, al minut 36 i al minut 40 del partit. El Banyeres va fer el seu únic gol poc després del descans, però el resultat ja no va canviar: el Montblanc s’anotava una important victòria per així poder disputar la fase d’ascens de categoria. Aquesta setmana es coneixeran els horaris dels partits, que seran un d’anada i un de tornada contra el segon classificat d’un altre grup de la lliga. El Montblanc ha tancat la lliga, doncs, en segona posició, amb 71 punts.

El partit va comptar amb el suport de l’afició, que va omplir el camp municipal d’esports. El partit, a més, es va poder seguir en directe, gràcies a la transmissió de l’equip de Ràdio Montblanc, format per Toni Cartanyà, Javi Ardila, Enric Clavero, Dani Caballero i Toni Escoda.