Javi Ardila

El CF Montblanc jugarà novament el play-off d’ascens a segona catalana

Els montblanquins jugaran contra el CE Perelló aquest diumenge el primer partit

El primer equip del CF Montblanc jugarà, per segon any consecutiu, el play-off d’ascens a Segona Catalana. Ho farà després de guanyar aquest passat dissabte contra el Sant Jaume dels Domenys, una victòria que els certificava poder optar a l’ascens.

Per aconseguir aquest ascens que l’any passat se’ls va escapar al darrer partit, els montblanquins hauran de jugar dos partits contra el segons classificat del grup 1, el CF Perelló. El primer partit el jugaran al seu camp aquest proper diumenge a la tarda, i el partit de tornada es jugarà al municipal Josep Gomis la següent setmana. Els dos partits seran determinant perquè els montblanquins promocionin de categoria.

Amb l’objectiu d’omplir la grada d’afició montblanquina, el club ha organitzat per aquest proper diumenge un autobús per anar al camp del Perelló. Tindrà un preu de 8 euros per als socis del club i de 10 per als no socis. La inscripció al bus es pot fer a les oficines del club de 18 a 20h i el bus sortirà diumenge de Montblanc a les 15:30h de la tarda per assistir al partit que es jugarà a les 18:30h.

L’últim partit de lliga, els montblanquins van jugar a Sant Jaume dels Domenys on van guanyar per 0 a 5, amb gols de Joan Soriano, Dídac Becerra, Cristian Invernon, Cristian Valcarcel i Yatma.

Amb la victòria d’aquest dissabte els de la Conca han acabat la lliga a la segona posició amb 76 punts, 3 més que el tercer classificat el Valls AT.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp