Ràdio Montblanc

El CF Montblanc no aconsegueix pujar a segona catalana

La victòria davant de La Pastoreta a casa va ser insuficient per poder pujar de categoria

El primer equip del CF Montblanc no jugarà la temporada vinent a segona catalana. Aquest passat dissabte, tot i la victòria 2-1 davant de La Pastoreta, l’equip va sentenciar el seu futur, i la temporada vinent militarà novament a tercera catalana.

El gol de l’equip contrari a Montblanc, que val per dos, va fer decantar la balança cap als reusencs. Els montblanquins es van quedar a un gol de poder aconseguir el somni de l’ascens. El primer gol dels montblanquins va arribar quan quedaven pocs minuts per acabar la primera part, obra del golejador Joan Soriano. Just a l’inici de la segona part, però, els reusencs van aconseguir empatar el marcador. Això obligava als d’Albert Pérez a fer dos gols més si volien pujar de categoria.

El segon gol va arribar també de la mà de Joan Soriano al minut 82 de partit. Un gol, però, que no va ser suficient per poder aconseguir el repte. El partit es va acabar amb 2-1 i això afavoria els interessos de La Pastoreta, que l’any vinent jugarà a segona catalana.

El partit es va poder escoltar en directe a Ràdio Montblanc, amb una transmissió de gairebé tres hores amb Toni Cartanyà, Javi Ardila, Dani Caballero, Enric Clavero i Josep Ardila.