J.Ardila

El cicle Al Caliu arriba a la cinquena edició amb nous artistes i escenaris

Enguany arriba amb una desena d'artistes de la Conca i altres comarques veïnes

El cicle de cantautors d’hivern Al Caliu torna als escenaris i arriba a la cinquena edició. Una desena de cantautors de la Conca i altres comarques veïnes interpretaran les seves cançons en diversos concerts repartits pel territori. N’hi haurà a Montblanc, Valls, Tarragona, La Riba, l’Espluga de Francolí, Blancafort i Reus.

Aquest cicle va néixer fa cinc anys per donar una oportunitat a músics no professionals a actuar davant del públic, per poder donar a conèixer la seva música. Cinc anys després, el cicle ja s’ha consolidat, i en aquesta edició es presenta també un disc recopilatori, amb un tema de cada un dels participants al cicle. El disc, del qual se n’han editat 200 unitats, es podrà trobar a Internet i també a cada un dels concerts.

Enguany el café La Cantonada de Tarragona s’ha sumat com a escenari del cicle, i serà precisament on la propera setmana s’estreni Al Caliu. El cicle combina escenaris més grans, com el Teatre Principals de Valls, amb espais més petits, com l’Arravaló de Blancafort i el Refugi de la Riba.

El primer concert tindrà lloc la setmana vinent a Tarragona, amb l’actuació de Mel i Mató i Tòlia i les Guineus. El 27 de gener Mel i Mató i Mercedes Loperena actuaran al Cortijo de Montblanc. El 4 de febrer també a Tarragona, Ignasi Arévalo i les Susannes. El següent concert serà a Reus, amb Monk Mao i Antonet. El 17 de febrer a l’Arravaló de Blancafort, Susannes, Antonet i Jock; el 19 de març es farà el concert a Valls, amb Elena Volpini, Ignasi Arévalo i Susannes; i el 25 de març al bar del Casal de l’Espluga de Francolí, amb Mel i Mató i Anatòlia, i l’últim concert es farà al Refugi de la Riba amb Elena Volpini i Monk Mao.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp