Acadèmia del Cinema Català

El cinema de Montblanc acollirà la gala dels Premis Gaudí

Serà la primera vegada que es faci fora de Barcelona

El cinema del Casal Montblanquí acollirà la gala dels premis Gaudí, dedicats al cinema fet a Catalunya. L’Acadèmia del Cinema Català ha decidit convertir els premis en itinerants i portar-los a diversos cinemes i teatres de Catalunya per fomentar que els seus habitants vagin al cinema.

La gala es farà el proper diumenge 1 de febrer presentada per Àngel Llàcer i comptarà amb la participació de desenes d’actors i actrius del cinema en català. La directora de l’Acadèmcia, Isona Passola, ha declarat que ‘Montblanc és el millor lloc per començar a fer itinerant la Gala dels Premis Gaudí’. L’alcalde, Josep Andreu, ha detallat que ‘és un orgull acollir una gala tant important com aquesta’.

L’Acadèmia ha escollit la vila de Montblanc per la seva adaptació al cinema digital. La nova màquina que es va instal·lar fa unes setmanes permetrà oferir la gala en altra definició. A més, es podrà veure en directe a través de TV3 i també es podrà escoltar a Ràdio Montblanc, en una programació especial que durarà tot el dia, amb entrevistes als protagonistes guardonats.

S’ha reservat el galliner del cinema per obrir-lo al públic. Les entrades es poden comprar des d’aquest dilluns al preu de 80 euros a l’Ajuntament de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp