Josep Ardila

El cinema de Montblanc engega una nova campanya de captació d’abonats

Les quotes oscil·len entre els 7,50 i el 14 euros al mes per assistir a totes les sessions

El Cinema del Casal Montblanquí ha engegat una nova campanya de captació de socis. La posat en marxa l’empresa Circuit Urgellenc que gestiona el cinema sota el títol ‘Apunta’t al cinema’. Actualment, unes 200 persones gaudeixen de l’abonament, que els permet assistir a totes les projeccions pagant una quota mensual.

Totes les persones que estiguin interessades a rebre informació o ser abonat s’han de dirigir al Teatre Cinema del Casal Montblanquí en horari de projecció de pel·lícules, és a dir, els dissabtes a les 10 de la nit, i els diumenges a les 5 i a un quart de 8 de la tarda.

Els preus dels abonaments són de 7,50 euros al mes per als infants, de 5 a 14 anys; els adults, de 15 a 64 anys, han de pagar 14 euros al mes; i per als jubilats, majors de 65 anys, és de 10 euros al mes.

Circuit Urgellenc ja té programades les pel·lícules a emetre les properes setmanes, entre les quals destaquen “Sicario”, “Ocho apellidos catalanes”, “Palmeras en la nieve” i les noves produccions de les nissagues Juegos Del Hambre, James Bond i Star Wars.

Totes aquestes pel·lícules es poden veure amb la gran qualitat d’imatge que ofereix el projector digital del cinema.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp