Ràdio Montblanc

El Consell Comarcal de la Conca impulsa la segona fase de desplegament de la xarxa d’alta velocitat

En aquesta fase s'actuarà a la zona de la Vall del riu Corb

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà posa en marxa la segona fase de desplegament de la xarxa de telecomunicacions per fer arribar el servei d’internet d’alta velocitat i de telefonia IP al conjunt de la comarca.

Aquesta acció se centrarà ara en la zona de la Vall del riu Corb, ja que la primera fase va donar cobertura a 13 municipis principalment de la Conca estricta i de la Baixa Segarra. El nou projecte de desenvolupament de la xarxa wifi suposarà una inversió de 12.000 euros per al Consell Comarcal i s’executarà mitjançant l’empresa Informàtica i Wireless SLU, especialitzada en aquest àmbit.

La segona fase consistirà a instal·lar torres de telecomunicacions amb els equips per poder donar el servei d’Internet i telefonia IP als municipis de Llorac, Passanant i Belltall, Savallà del Comtat i Vallfogona de Riucorb.

La primera fase, que es va fer mitjançant l’empresa Aspiwifi SL, va fer arribar els serveis a Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, l’Espluga de Francolí, Forès, Montblanc, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Vilaverd i Vimbodí i Poblet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp