Ràdio Montblanc

El Consell Comarcal de la Conca recupera la renovació del DNI a Montblanc

Des de l'octubre de l'any passat no es podria tramitar aquí i s'havia d'anar a Reus o Tarragona

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà recuperarà, aquest mes d’abril, la tramitació del DNI que s’havia deixat de fer des del mes d’octubre de l’any passat. Això generava molèsties, sobretot, a la gent gran, que per renovar el Document Nacional d’Identitat s’havien de desplaçar a Reus o Tarragona.

Ara, un cop al mes, la Policia Nacional de Tarragona es desplaçarà novament a Montblanc per poder fer la renovació del DNI electrònic, excepte els mesos d’estiu, quan l’activitat s’intensifica a Tarragona i no hi ha prou personal per poder atendre al territori. En el seu moment la Policia Nacional va decidir suspendre-ho per falta de personal, i durant aquests mesos la mesura ha afectat a més de 300 persones.

Es tramitarà el DNI en primera inscripció i renovacions per caducitat o canvi de domicili. No es tramitarà el DNI-e per canvi de dades (nom, cognoms o dates de naixement errònies, traducció de nom, només es podrà tramitar a les comissaries de la Policia Nacional); i tampoc es tramitaran, de moment, les pèrdues, robatoris ni els deterioraments. S’haurà d’anar a comissaria a fer-los.

Per a qualsevol consulta de la documentació necessària que haureu de portar en cada cas, us podeu adreçar a les dependències del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en horari d’oficina, per telèfon al 977 86 12 32 o a la web www.concadebarbera.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp