Ràdio Montblanc

El Consell Comarcal es queda sense el servei per renovar el DNI

La Policia Nacional ho ha suspès de manera temporal per falta de personal

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’ha quedat, de manera temporal, sense el servei de renovació del DNI que oferia la Policia Nacional.

El servei es feia, cada dos mesos, a les instal·lacions del Consell Comarcal a Montblanc, i hi passaven una seixantena de persones, sobretot gent gran, que són els que tenen més dificultats per desplaçar-se a Reus, Tarragona o Tortosa, on ara s’haurà d’anar per renovar el document nacional d’identitat.

De fet, des del Consell calculen que al cap de l’any la retirada d’aquest servei podria afectar a unes 350 persones. Des de l’ens destaquen que aquesta setmana iniciaran converses amb els responsables de la Policia Nacional per buscar una solució a aquesta¡ problema. El president del Consell, Josep Pijoan, ha destacat que faran una reunió els propers dies per intentar trobar una solució. Assegura que no realitzar el servei a Montblanc i a altres municipis col·lapsarà el servei.Destaca que la Policia Nacional l’ha suspès “per falta de personal”.

Pijoan confia arribar a un acord per reprendre el servei al Consell Comarcal. De moment el servei s’ha suspès fins al gener de l’any vinent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp