CCCB

El Consell Comarcal lliura els premis del concurs escolar de guarniments sostenibles

Es van donar premis en quatre categories diferents

El Consell Comarcal va lliurar, el passat dilluns, els premis del III Concurs de Guarniment Sostenible de Nadal als centres d’ensenyament de la comarca. És la tercera edició d’aquest concurs que consisteix en decorar els centres escolars per Nadal amb materials reciclats. El jurat atorga quatre categories de premis: la Sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, l´Originalitat, la Qualitat artística i el Missatge nadalenc, i els premis consisteixen en un taller d’educació ambiental al Paratge Natural d’interès Nacional de Poblet pels primers de cada categoria i material escoltar pel segon i tercer premi.

A la categoria d’originalitat, el primer premi se’l va emportar l’escola Antoni Tous de Pira, mentre que el segon i el tercer premi el van guanyar el Sagrat Cor de Solivella i el Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt respectivament. En la categoria de sostenibilitat, el primer premi se’l van emportar les escoles Sant Roc de Rocafort de Queralt i Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet. El segon premi el van guanyar els alumnes de l’escoles de Blancafort i el tercer els de la Mare de Déu del Montgoi de Vilaverd.

El premi a la qualitat artística el van guanyar els alumnes de l’escoles Les Muralles de Montblanc. En aquesta mateixa categoria, el segon premi va caure a l’escola Mare de Déu del Carme de Santa Coloma i el tercer al Mar de Deú de la Serra de Montblanc i EEE Tilmar. Finament, el premi a missatge nadalenc el va guanyar l’escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí. El segon premi va ser per l’escola Salvador Ninot de Sarral i el tercer pel centre Valldemur de Barberà de la Conca.

El Consell Comarcal fa més de 15 anys que organitza actuacions d’educació ambiental les quals s’adrecen bàsicament als escolars i als ciutadans dels municipis de la comarca. Per això, en aquest acte, el qual va presidir el Conseller Comarcal de Medi Ambient, el Sr. Joan Güell es va agrair al col·lectiu de l’ensenyament la seva col·laboració perquè aquestes activitats es puguin dur a terme i repetir en posteriors ocasions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp