Consell Comarcal Conca de Barberà

El Consell Comarcal rep una distinció per la seva gestió mediambiental

Els premis EMAS Catalunya 2018 han reconegut el projecte E+22

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha estat distingit pels premis EMAS Catalunya 2018 pel projecte E+22. El guardó es va lliurar aquest dimecres al matí al Born Centre de Cultura i Memòria, de la mà del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Club EMAS.

Amb aquesta distinció es reconeix el sistema de gestió ambiental del Consell Comarcal i els 22 ajuntaments de la Conca, el centre comarcal de tractament de residus municipals i les deixalleries de Montblanc i l’Espluga de Francolí. El reconeixement es deu als 10 anys de vigència d’aquesta normativa voluntària de la Unió Europea que apliquen aquelles organitzacions que han implantat un sistema de gestió ambiental i han adquirit un compromís de millora continua, verificat mitjançant auditories independents.

Els premis EMAS també van reconèixer la tasca d’altres organitzacions. L’objectiu d’aquestes guardons, que s’entreguen cada dos anys, és ser un estímul per la millora del sistema de gestió ambiental EMAS, així com una oportunitat per innovar la comunicació i la interrelació amb les diferents parts interessades.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp