RM

El Conseller Homs participa a una jornada sobre el 27-S a Montblanc

CDC ha convocat trobades arreu del territori per parlar de les eleccions del mes de setembre

El Conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha participat aquest dissabte a l’acte ‘Benvinguts al futur’ organitzat per Convergència a la Conca de Barberà, celebrat a Montblanc. Es tracta d’una jornada que s’està fent arreu del territori i que té l’objectiu de treballar propostes de cara a les eleccions del 27 de setembre.

Homs ha dit des de Montblanc que “el govern espanyol no reconeix la singularitat de Catalunya”. Ha explicat que “a aquestes jornades estant sortint idees i suggerències. Són trobades per conversar amb el territori, amb moltes possibilitat d’intercanviar impressions”. Afegeix que “hem fet moltes coses per arribar fins aquí i ara cal culminar bé el procés de cara al 27-S”. Tot plegat “per transformar les idees en energia positiva per assolir que Catalunya tingui un estat propi”.

El Conseller de la Presidència i membre de l’Executiva Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya ha destacat que “la nostra Troika és el Govern Espanyol, el Tribunal Constitucional i el dèficit fiscal”. Ha assegurat que “superar això és el pas que hem de fer el 27-S, hem de disposar pel bé de tots i per a tots un estat com tenen altres països i nacions”.

Des de CDC a la Comarca, el seu president, David Rovira, ha destacat que “aquesta jornada serveix per fer pinya, per coordinar-nos a nivell de comarca de cara al 27-S i treballar les línies per explicar a la gent de la Conca perquè val la pena votar sí a la independència al 27 de setembre”.

A la jornada, que s’ha celebrat aquest dissabte al matí al Casal d’Entitat, hi han participat diversos alcaldes, regidors i consellers comarcal de Convergència a la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp