Institut Català de la Salut

El consultori local de l’Espluga de Francolí estrena nova àrea de pediatria

El centre de salut guanya 94m2 de superfície

Aquest dimecres 22 de setembre, l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, i la tinent d’alcalde, Aida Morgades, han visitat la nova àrea de pediatria del consultori local, acompanyatsper l’equip directiu de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, format per la directora, Laura Ruiz de Porras, l’adjunta d’Infermeria, Eva Cornejo, i la referent de gestió, Pepi Pinent.

També han visitat la nova àreael director d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, i la directora assistencial, Olga Ochoa.L’obra nova és el resultat de l’adequació de les consultes de pediatria de la planta primera, un espai que estava en desús. Per tant, aquesta reforma suposa una ampliació del centre desalut, que guanya 94 m2 de superfície útil assistencial, repartits en una sala d’espera d’uns 40 m2 i tres consultes d’uns 18 m2.

L’obra civil ha tingut un pressupost de 99.000 euros i l’equipament 6.000 euros.L’equip assistencial que visita alconsultori local de l’Espluga de Francolí està format pels especialistes en medicina familiar i comunitària, Laura Ruiz de Porras, Francesc Duch, Carmen Jiménezi Josep Mª Giró, la pediatraMarta Jiménez, la llevadora Carme Burgos, les infermeres Teresa Antic, Montserrat Arnabat i Sílvia Pérezi l’infermer Vicenç Reche.

La doctora Ruiz de Porras ha reconegut estar “molt satisfeta, perquè era una necessitat del centre tant pels professionals com per a la població, especialment, pels infants que es visiten a pediatria”. El director d’Atenció Primària, Daniel Ferrer-Vidal, ha subratllat “el lideratge i la persistència de la doctora Ruiz de Porras” i ha aprofitat per “agrair a tot l’equip de professionals, que hapatit molt durant la pandèmia i hademostrat conèixer perfectament la raó de ser de la professió, l’atenció als ciutadans, als pacients”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp