Cedida

El Cor TLP es presentarà aquest diumenge amb un concert vermut

És la primera actuació del cor sorgit de l'orquestra TLP

El Cor TLP, la formació musical impulsada i creada el 2015 per diversos integrants de l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument, es presenta aquest proper diumenge, dia 24 de juliol, als jardins dels Francolins de l’Espluga de Francolí a les 13.00 h.

Gairebé un centenar de cantaires, aproximadament, han pres part dels assajos que s’han fet, primer mensualment i després quinzenalment, durant els divendres del curs 2015/2016. Sota la direcció de Borja Moll, director, alhora, de l’orquestra, s’han preparat peces musicals de diversos estils i llengües, que reflecteixen, també, la identitat del cor, format per persones d’edats ben diferents i vingudes de poblacions de la Conca i d’altres comarques, característiques compartides amb l’orquestra i que des de la seva creació es van voler mantenir.

També cal destacar una altra particularitat del Cor i és que des d’un primer moment no es va posar com a requisit per inscriure-s’hi que els integrants sabessin música, cosa que ha fet especials tots els assajos, ja que s’han ajuntat persones amb coneixements musicals ben diferents que s’han acabat integrant i formant el grup que es podrà veure i sentir durant l’actuació.

La presentació està emmarcada dins dels actes de l’11a Setmana de la Joventut de l’Espluga, el Faistiu 2016, que organitzen l’Associació Juvenil Auvënguen, l’Ajuntament de l’Espluga i el PIJ Francolí. L’acte serà en format de concert vermut i s’hi podran escoltar algunes de les cançons treballades durant el curs que ha representat la primera temporada d’aquesta nova formació musical de la Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp