Pep Morató/EFMR

El cos trobat a Montblanc pertany al segon ocupant del vehicle que es va emportar la riuada

Es tracta d'un home de 72 anys de l'Espluga de Francolí

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls han completat aquest dilluns a la tarda totes les proves que permeten confirmar la identitat de la persona, les restes de la qual es van trobar dissabte al migdia a la riba del riu Francolí, prop de Montblanc.

Es tracta d’un dels tres desapareguts que estaven pendents de localitzar arran de la llevantada del 22 d’octubre, un veí de l’Espluga de Francolí de 72 anys.

El dissabte els Bombers de la Generalitat van reprendre la recerca de les tres persones que encara es trobaven desaparegudes per les riuades a la Conca de Barberà. El dispositiu, format per 7 dotacions dels Bombers amb efectius dels GRAE, 5 dotacions canines de voluntaris de Castelló i una dels Mossos d’Esquadra, van recórrer diferents sectors entre l’Espluga de Francolí i Picamoixons.

Es van pentinar amb els gossos algunes zones on ja s’havia fet altres tipus de cerca i també alguns punts aïllats significatius.

Pels volts de les 13.30 h un gos de la unitat canina dels Mossos va assenyalar un punt allunyat de la llera pel qual encara no s’havia fet recerca i es van trobar restes humanes. Quatre hores més tard s’aconseguia rescatar les despulles i iniciar les tasques d’identificació.

Aquest és el tercer cos sense vida trobat a la Conca de Barberà com a conseqüència dels aiguats. Encara queden dues persones desaparegudes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp