El “Dimecres Tapa”, la ruta gastronòmica de l’estiu a Montblanc organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, ha assolit un gran èxit de participació. En aquesta quarta edició, hi han participat 20 establiments de restauració i durant els 8 dimecres de juliol i agost s’han servit unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vins. Cada establiment ha elaborat tapes expressament per a la ruta, servides a tapes a un preu de 2 euros. Les tapes s’han maridat amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu de 1,5 euros cada copa. Algunes de les creacions de la ruta d’enguany han estat: piruletes de guatlles en escabetx, canelons vegetals, diferents tipus de cruixents i de gelats, maridatges de formatges i marisc, i versions especials de coques i torrades, entre altres tastets.
A més, l’associació ha organitzat un sorteig entre els clients que s’han acostat a degustar les tapes de la ruta. Els participants a la ruta han segellat les consumicions en els restaurants corresponents, optant així a guanyar un cap de setmana, per a dues persones, a Cala Galdana de Menorca durant els mesos de setembre o octubre. Aquest matí, s’ha realitzat el sorteig i la guanyadora és l’Elisenda Mercadé.
Carme Vilalta, secretària de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà ha declarat: “Un any més, estem molt satisfets amb els resultats del Dimecres Tapa, perquè és un èxit. Els establiments hem treballat força i els milers de tapes i vins servits mostra que la ruta té molt bona acceptació entre els montblanquins i veïns de la comarca i, també, entre els turistes”. En aquest sentit, l’associació considera que la ruta està consolidada i “contribueix fortament a la promoció de la restauració i l’hoteleria de la Conca, a través d’una iniciativa d’èxit, que en demostra la qualitat gastronòmica del sector. A més, questa projecció aconseguida per la ruta es manté la resta de l’any, atraient clients als establiments”.
Els establiments participants al “Dimecres Tapa” d’aquest estiu han estat: Cafeteria Garbí, Carnaby, La Canal, Cafeteria Isama, Creperia Quart Creixent, El Pergamí, La Dolça Violeta, La Tocineria, L’Arc, Mil·lènium, Cal Jordi, Cal Xixonenc, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Miric’s-Gyros/Kebab, El Seguici, L’Ocell Blau, Sant Francesc Restaurant, Bar Centre Plaça i Xurreria Sant Jordi.
Estudis de Ràdio Montblanc
Carrer Poblet i Teixidó, 10
43400 Montblanc
Tel. 977 86 23 23
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |