Ràdio Montblanc

El Drac petit de Montblanc celebra 10 anys amb una festa aquest dissabte

S'ha preparat un acte amb colles convidades

La colla del Drac i l’Àliga de Montblanc està d’aniversari. El Drac petit celebra 10 anys i han organitzat una festa per celebrar-ho, aquest proper dissabte 6 d’octubre. Els actes s’han programat per dissabte a la tarda, i tindrà diverses colles convidades.

Començaran a les 16:30h a Sant Francesc, on es farà la plantada de les colles participants. Després es farà un berenar i a les 17:30h es farà una cercavila pels carrers de Montblanc. Acte seguit hi haurà una sessió de conta-contes en anglès i jocs i manualitats per als nens i nenes. I al vespre, a les 20:30h, hi haurà una ballada de totes les colles i una encesa, cap a les 9 del vespre, del Drac petit i els Dimonis de Montblanc. La festa s’acabarà amb una Disco Drac.

Des de l’organització de l’acte demanen que si algú té una bèstia o un cap gros i vol participar a la cercavila, també ho pot fer. D’altra banda, destaquen que en cas de pluja els actes es farien al pati del darrera de l’escola Les Muralles.

En una entrevista al programa Carrer Major de Ràdio Montblanc, tres dels membres del grup de grallers de la colla han explicat els actes i el motiu pel qual formen part del Drac petit. “Farem una festa com es mereix el Drac petit per celebrar els seus 10 anys”, ha explicat el Sergi López, un dels grallers de la colla.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp