Essències Festival

El festival Essències de Montblanc completa el cartell de la seva 3a edició

Andrea Motis, Dr. Calpypso i Pablo Hasél són alguns dels grups que hi actuaran el 25 i 26 d'agost

La tercera edició del festival Essències ja ha fet públic el cartell d’artistes que seran a Montblanc el cap de setmana del 25 i 26 d’agost. Dues nits de música en directe, maridada amb vins, una mostra de cervesa artesana i foodtrucks, tot plegat al fossar de la muralla de Santa Tecla.

El festival s’ha preparat enguany amb dues nits diferents. La nit de dissabte combinarà el bo i millor del jazz a Catalunya amb una mostra de vins de la DO Conca de Barberà. Andrea Motis va ser la primera de les artistes confirmades. Serà a Montblanc per presentar el seu debut en solitari amb l’àlbum Emotional Dance, que el presenta al festival amb el seu quartet de base. Dissabte també pujaran a l’escenari La Vella Dixieland, Yacine Belahcene i la Stromboli Jazz Band.

Diumenge, d’altra banda, serà una nit més moguda i reivindicativa, amb música que combinarà el mestissatge, el reggae i l’ska i també una mostra de cerveses artesanes. En aquesta segona i darrera nit del festival els músics participants seran Dr. Calypso portarà a Montblanc la seva gira dels 30 anys, que servirà per dir adéu als escenaris. També actuarà al festival Pablo Hásel. Provinent de l’escena underground del rap fet aquí, aquest lleidatà és conegut per les seves lletres directes i lliures d’eufemismes. També actuaran la nit de diumenge Adala & The Same Song Band, El senyor peix i Miguel Caamaño.

Les entrades es poden comprar des de 6 euros al web del festival Essències.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp