La Cultural Jordi Francolí

El festival Riubombori arriba amb cap de cartell i es finançarà venent samarretes

La quarta edició del festival es farà a l'Espluga de Francolí el 4 de juliol

La Cultural Jordi Francolí ha presentat les novetats de la cinquena edició del Riubombori, el festival i cantautors de la Conca de Barberà. La cita, que tindrà lloc el 4 de juliol al Jardí dels Francolins de l’Espluga, arriba amb diverses novetats.

Una de les més destacades és que el festival tindrà, en aquest cinquena edició, cap de cartell. Serà la cantant Sandra Sangiao i alguns dels components de la banda Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra. Una cantant que va participar al darrer disc de Jordi Francolí i que sempre que ha pogut ha participat als d’actes d’homenatge al músic espluguí.

A banda del cap de cartell, al Riubombori tornarà a ser un aparador de grups i cantautors del Camp de Tarragona i comptarà amb artistes del territori també de comarques veïnes.

Un altre de les novetats destacades és el sistema de finançament que utilitzaran. En aquest edició, han optat per vendre samarretes per poder finançar el festival, amb un disseny del Joan Turu i amb la frase ‘Sense pressa’, nom del darrer disc de Jordi Francolí. Es podran comprar al preu de 10 euros a l’Índex de l’Espluga, a la Perfumeria Vives de Montblanc i al web lamusca.cat. A més, han posat en marxa una campanya a través de les xarxes socials perquè la gent comparteixi una fotografia amb la samarreta amb l’etiqueta #jojalaporto.

El festival manté els criteris d’elecció de grups de les passades edició, amb l’objectiu de que els músics i els artistes presentin alguna novetat respecte a la passada edició del festival. A banda del cap de cartell, en aquesta edició hi haurà els següents grups i cantants: Xavier Iborra (Montblanc), Fito Luri (Reus), Anatòlia i les 6 guineus (L’Espluga de Francolí), Laia i les abraçades àrtiques (Tarragona), Marc Freixas i Albert Gàmez (Igualada), Origen (Blancafort) i Joan Boada BANDULIMEJANT (Terrassa).

Obriran el Riubombori els amics de la Batucada dels Diables de l’Espluga de Francolí i el tancarà el punxa discs DJ Alexandre Bonanit (El Pinatell).

A banda de la música, el Riubombori tornarà a comptar amb activitats paral·leles, sopar popular, parada d’artesans i intervencions artístiques que serviran per decorar l’espai del Jardí dels Francolins, que torna a acollir el festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp