Cedida

El llibre ‘El consultori’ d’Adolescents.cat arriba a Montblanc

Roger Carandell el presentarà aquest dimarts a la torre de Barjaula

La torre de Barjaula acollirà aquest dimarts 29 de desembre a les 7 de la tarda la presentació del llibre ‘El consultori’, editat per Adolescents.cat. L’activitat s’emmarca dins el programa de les festes de Nadal i en especial dins les activitats del Nadal jove que aquest any ha endegat la regidoria de joventut en col·laboració amb l’Associació Juvenil Barjaula. La presentació anirà a càrrec de Roger Carandell i de dues psicòlogues del consultori.

Amor, sexualitat, psicologia i alimentació són els eixos principals d’aquesta recopilació en paper dels dubtes més freqüents que joves i adolescents han fet arribar de forma anònima al consultori del portal Adolescents.cat. El llibre no s’adreça només a adolescents sinó que també és un manual per a pares i mares, familiars o mestres que interaccionen amb els joves dia a dia.

S’estructura en tres grans eixos cadascun dels quals disposa d’una entitat especialitzada de referència que respon els dubtes dels usuaris: psicologia (Interpersonal, psicologia, benestar i salut), sexualitat (l’Institut d’Estudis de la Sexualitat de la Parella, IESP) i alimentació (Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia – Fundació Imatge i Autoestima, ACAB-IMA). A més, en el llibre s’hi ha afegit un nou apartat: amor.

El consultori que ha donat forma a aquest llibre va néixer de la mà d’Adolescents.cat i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de donar una resposta professional als dubtes que amoïnen als joves.

L’obra està publicada per l’editorial La Galera i l’han realitzat l’equip d’Adolescents.cat i un equip especialitzat de psicòlogues i se suma al programa televisiu a través del qual també es difon el consultori, un espai de referència entre la població juvenil catalana

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp