CF Montblanc

El Montblanc es jugarà a casa l’ascens a segona catalana

Aquest dissabte van perdre 1-0 al camp de La Pastoreta

El primer equip del CF Montblanc haurà de remuntar l’eliminatòria aquest dissabte a casa per poder pujar a segona catalana. Aquest passat dissabte els d’Albert Pérez van perdre per 1-0 al camp de La Pastoret, a Reus.

El partit de tornada a casa, doncs, serà clau per poder pujar a segona catalana. D’entrada, hauran de remuntar només un gol, però tenint en compte que un gol dels reusencs a Montblanc valdria per dos. Així, els montblanquins tenen el repte de marcar a casa i no deixar que ho faci l’equip contrari. Dissabte van fallar un penal i per tant l’oportunitat d’igualar el marcador, que finalment es va quedar amb un gol a favor de la Pastoreta.

El CF Montblanc ja ha començat a mobilitzar l’afició, i han fet una crida a omplir al municipal Josep Gomis aquest dissabte per donar suport a l’equip.

Ràdio Montblanc tornarà a emetre el directe al partit, que si guanyen els montblanquins significarà l’ascens a segona catalana, un fet històric. La transmissió de l’encontre començarà a les 4:30 de la tarda, amb l’equip d’esports de l’emissora format per Toni Cartanyà, Javi Ardila, Enric Clavero i Dani Caballero. El partit començarà a les 5 de la tarda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp