CCCB

El montblanquí Àlex Rebollo exposarà a la onzena edició de la Mostra d’Art Jove

'Wine, words, woman' és el títol de la mostra que s'inaugura el dia 22 de desembre

El jove montblanquí Àlex Rebollo protagonitzarà la onzena edició de la Mostra d’Art Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, organitzada per l’Oficina Jove. Rebollo exposarà les seves obres, una vintena d’elements d’aquest jove que converteix el vi en matèria pictòrica amb tècniques mixtes, tinta xinesa i textos propis. L’obra porta per títol “Wine, words, woman” i conjuga composicions de la figura de la dona amb textos de Francesc Eiximenis, Ausiàs March i Bernat Metge.

L’objectiu de la Mostra és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició al Pati Central de Palau Alenyà. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests 11 anys d’organització de la Mostra un total de 13 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra. Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil i joieria artística.

El dia de la inauguració de la Mostra serà el proper dilluns 22 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Pati central del Palau Alenyà, i es podrà visitar fins al dia 9 de gener de 2015.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp