Cedida

El Museu Arxiu de Montblanc i el Museu de la Vida Rural, Premis d’Honor de la Conca de Barberà

També es distingeixen diverses entitats que estan d'aniversari aquest any

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha fet públics els guardonats en la quarta edició dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà, que s’entregaran en un acte aquest divendres 10 de maig.

Les dues Distincions d’Honor, els guardons més destacats, es donaran a dues institucions culturals: a l’associació Museu Arxiu de Montblanc pels seus 60 anys d’història “en reconeixement a la seva tasca realitzada en favor de la preservació i difusió del patrimoni cultural de la Conca”, i al Museu de la Vida Rural pels 30 anys de la seva creació “en reconeixement a la seva tasca per preservar i difondre el patrimoni etnològic i els valors del món rural català”.

El Diploma de Reconeixement Comarcal s’entregarà a diverses entitats de la comarca que estan d’aniversari. Per exemple, es distingirà al Club Atlètic, als Amics dels Gegants i als Torraires de Montblanc pels seus 25 anys; al Club Tennis Montblanc pels seus 40 anys o al Club Bàsquet Montblanc pels seus 50 anys. També es distingiran empreses centenàries com la Cooperativa Vinícola de Sarral, Cal Feliuet o Ferreria Freixes de Sarral.

I en l’apartat de Menció de Serveis Distingits, es guardonen els 35 anys de la setmana de la joventut de Vimbodí i Poblet organitzat per l’associació juvenil Som Poble o a Ramon Viñas de Montblanc per la seva trajectòria en la recerca i la divulgació de la memòria històrica de la comarca i els seus municipis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp