Cedida

El Museu Arxiu recupera el cicle de conferències Fòrum Omnes

La primera xerrada girarà entorn els vehicles elèctrics i anirà a càrrec de Joan Pallisé

L’Associació Museu Arxiu de Montblanc recuperarà, aquest mes de novembre, el cicle de conferències Fòrum Omnes que anys enrere havia celebrat. De fet, durant més de 10 anys, aquest cicle ha portat a Montblanc conferències i conferenciants de primer nivell, com Raimon Obiols, Pasqual Maragall o Baltasar Porcel, entre d’altres. D’aquesta manera, el Museu manté viva una de les seves funcions com a dinamitzador cultural de Montblanc i la Conca de Barberà.

El cicle d’enguany posarà especial atenció en els àmbits científic i tecnològic, Un dels objectius del cicle Fòrum Omnes és el de difondre aspectes novedosos amb important projecció cap al futur. En aquest sentit estan previstes xerrades relacionades amb les noves tecnologies o la gestió de la informació, Un altre dels objectius del Fòrum va lligat a l’actualitat política i social, i en aquest sentit també s’ha previst alguna conferència lligada al moment que està vivint el nostre país.

S’han projectat cinc conferències entre el novembre del 2016 i el maig del 2017 . La primera tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre a les 7 de la tarda i portarà per títol ‘La reinvenció de la mobilitat: els vehicles elèctrics’, a càrrec del montblanquí Joan Pallisé.

Joan Pallisé és el Director de Relacions Institucionals de l’empresa Circutor. Una de les línies de treball d’aquesta empresa elèctrica és la fabricació d’elements per vehicles elèctrics, concretament produeixen aparells de recàrrega. El ponent basarà la seva conferència en exposar els tipus de vehicles elèctrics que existeixen en l’actualitat i quin és el futur d’aquest tipus de vehicles, alhora que plantejarà la repercussió que te i tindrà l’ús d’aquests vehicles en la mobilitat en general.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp