Jordina Moix

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà presenta ‘Aventura’t al museu’

Un joc interactiu on conèixer la història del museu i jugar amb 10 enigmes

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà presenta ‘Aventura’t al museu’ un nou recurs didàctic i turístic per que les famílies puguin gaudir del patrimoni a través del joc.

Escanejant un codi QR que trobareu a l’entrada del museu, podreu anar descobrint la història de la col.lecció del Museu Comarcal de la Conca, i alhora es podran esbrina diferents trets distintius dels museus de la vora que formen part de la xarxa de museus, com ara el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona o el Museu de Valls, entre d’altres.

En el joc hi trobarem 10 enigmes els quals ens ajudaran a resoldre perquè el paper de les dones es tant petit o invisible en bona part de la història de la humanitat.

Aquest joc neix del projecte del PECT TurisTic en Família del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col.laboració de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El projecte PRCT TurisTIC en Família està cofinançat pelFons Europeu de esenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i que té com aobjectiu la inversió en creixement i ocupació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp