Museu Comarcal Conca de Barberà

El Museu Comarcal de la Conca programa una visita teatralitzada al Montblanc del segle XVIII

Es farà aquest dissabte en el marc del Dia Mundial dels Museus

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà continua, aquest dissabte, la celebració del Dia Mundial dels Museus amb una visita teatralitzada a la casa dels Jocs, seu actual del museu. L’activitat traslladarà els visitants al Montblanc del segle XVIII amb una visita teatralitzada per fer un repàs de com era la societat montblanquina després de la Guerra de Successió.

Un personatge de la baixa noblesa catalana de l’època -i el seu contrapunt actual-, servirà de guia d’aquest recorregut històric, envoltat d’un context arquitectònic i museístic únics. La representació teatral serà el fil conductor d’aquesta visita que segons expliquen des del Museu serà «d’arrel rigorosa, però alhora divertida i original».

Al llarg de la visita, els assistents podran descobrir l’evolució històrica de la comarca des dels seus orígens, tot fent un recorregut històric i rigorós, però també una mica «histèric», ja que no hi faltaran els tocs d’humor i teatralitat que caracteritzen aquesta mena d’activitats, tot fent un viatge a través de la relació de la petita noblesa amb el poble senzill i la seva vida diària.

La visita al Museu tindrà dues sessions: la primera a les 9 del vespre i la segona a 2/4 d’11 de la nit. Es demana però als assistents ser-hi deu minuts abans per poder començar la visita amb puntualitat. Tot i que l’activitat és gratuïta, és necessari fer inscripció prèvia, trucant al telèfon del Museu, al 977860349.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp