Ajuntament de Montblanc

El nou mòdul de suport del CAP de Montblanc entra en funcionament

S'atendran els casos de Covid-19 i ja s'hi està vacunant

El centre d’atenció primària de Montblanc ha posat en marxa un nou mòdul que el Departament de Salut ha instal·lat al pati del CAP.

Aquest nou espai s’ha habilitat per atendre les consultes i casos de Covid-19, i serà també on es farà la campanya de vacunació, que aquestes setmanes s’ha estat fent al claustre de Sant Francesc. D’aquesta manera, es podran alliberar dues consultes del CAP de Montblanc que des de fa un any s’han dedicat, exclusivament, a la pandèmia.

A més, es podran fer circuits separats i a l’interior del CAP s’hi atendran les consultes habituals, més enllà de la Covid-19.

L’espai ja s’ha habilitat i de fet aquesta setmana ja s’hi han posat primers dosis de vacunes, si bé aquest divendres encara es posaran vacunes a Sant Francesc a aquelles persones que ja se’ls havia citat per la segona dosi.

El nou mòdul consta de tres espais diferents i d’una sala d’espera, a més d’una rampa per fer-lo més accessible.

L’ajuntament de Montblanc ha habilitat tot l’espai i, a més, ha arranjat les entrades per facilitar la mobilitat. Des de la regidoria de sanitat, Santi Porta assegura que «des del principi de la pandèmia hem estat en contacte permanent amb el CAP i els hem ajudat amb tot el que hem pogut. Ara els hem facilitat la instal·lació d’aquest nou mòdul imprescindible per centralitzar totes les proves i les vaccinacions relacionades amb la COVID-19».

Segons ha comentat Laura Ruiz de Porras, directora de CAP, «el fet de poder realitzar les vaccinacions al costat del centre mèdic ens facilitarà la tasca que fins ara repartíem entre dos espais».

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp