La Xarxa

El ‘País Km0’ guanya el Premi Zapping el millor programa de televisió local

Ràdio Montblanc també hi va participar i va emetre el programa

El programa ‘País Km0’ es va emportat aquest dimecres el Premi Zapping al millor programa de televisió local. Es tracta d’un magazín produït per La Xarxa i les entitats adherides, tant televisions com ràdios, i que aquest passat estiu va recórrer diversos punts de la geografia catalana.

Ràdio Montblanc, de la mà de TAC12, també va participar al programa i es va emetre a través del 107FM. El magazín, amb un format innovador, va ser cada dia a un municipi diferent per, des d’allà, explicar la realitat del territori però també d’altres punts de Catalunya. Montblanc hi va participar en dues ocasions. D’una banda, fent una connexió en directe des de l’Acampada Jove amb una entrevista al seu director, i també amb un reportatge sobre els Molins de la Vila. El programa també va passar per la Conca de Barberà i es va fer en directe des de Poblet.

El magazín d’estiu de La Xarxa competia en la categoria de Millor Programa de Televisió Local amb l’espai ‘Menjar sa és vida’, de Canal Taronja Osona, i ‘Àrtic’, de BTV.

Els Premis Zapping, que enguany han celebrat la seva vintena edició, els concedeix l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). La gala de lliurament ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a l’Auditori de CaixaForum de Barcelona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp