Cedida

El PDeCAT creu que la piscina coberta de Montblanc és inviable

El grup municipal denuncia "la irresponsabilitat" de l'equip de govern en aquest tema

El grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Montblanc ha denunciat aquest divendres “la irresponsabilitat” de l’equip de govern montblanquí per anunciar el projecte d’obertura de la piscina coberta al Càmping Montblanc Park. Segons el partit, aquesta proposta s’ha vist que és inviable.

El PDeCAT assegura en un comunicat fet públic que tècnics especialitzats han assenyalat que els costos del consum de climatització de l’espai no fan possible obrir la piscina a tota la població durant l’hivern, més les despeses de personal per obrir-la durant una època en què el càmping està tancat. Segons la formació, no s’ha tingut en compte tampoc la legislació que regeix les piscines privades, com és el cas. L’anunci, “obeeix a criteris electoralistes”, diu el Pdecat, ocasionant falses expectatives als ciutadans. El seu portaveu, Marc Vinya, destaca que “ha estat un gran engany anunciar unes activitats quan ni tant sols s’havien consultat experts sobre la viabilitat del projecte”. El comunicat afegeix que no els consta que s’hagi signat cap conveni de manera oficial amb el càmping i el partit demanar “rigor en les actuacions a l’equip de govern”.

De fet, la piscina coberta del càmping Montblanc Park havia d’obrir portes a tota la població el 15 de setembre, segons es va anunciar en una roda de premsa, però no ho ha fet. La piscina es va climatitzar i cobrir amb l’opció que els veïns de la Conca la poguessin utilitzar durant l’hivern, segons un acord anunciat per l’Ajuntament de Montblanc. L’equip de Govern de l’Ajuntament de Montblanc no ha volgut declaracions al respecte i emplaça al debat al Ple Municipal que tindrà lloc el proper dimecres 10 d’octubre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp