Ràdio Montblanc

El peatge de l’AP-2 a Montblanc ja és història

Des d'aquesta matinada s'han aixecat les barreres i ja no es pagarà per 477km d'autopista

El peatge de pagament de l’autopista AP-2 a Montblanc ja és història. Des d’aquesta matinada ja hi ha les barreres aixecades i els vehicles ja no s’han d’aturar per pagar el peatge.

Després de més de 50 anys, l’Estat ha alliberat 477km d’autopites a Catalunya, entre elles l’AP-2 al seu pas per Montblanc. Des d’aquesta nit, uns cartells avisen als conductors que no s’aturin ja que les barreres estan aixecades.

A Montblanc s’han deixat dos carrils d’entrada a l’autopista i dos de sortida, mentre que dos més s’han deixat tancats, amb les barreres encara baixades. I durant el primer matí d’alliberament de les autopistes s’ha notat un augment considerable del pas de camions.

De fet, la Generalitat ha ampliat l’obligació de desviar camions de la N-240 a l’AP-2. Fins ara era obligatori per als camions de quatre eixos de Borges a Montblanc i ara s’ha ampliat el recorregut des de Soses. Fins ara es bonificava als camions, però ara serà gratuït amb l’alliberament de l’autopista. L’objectiu és evitar més morts a la N-240, una via amb una alta sinistralitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp