Cedida

El Pessebre Vivent de l’Espluga obre inscripcions per trobar figurants arreu de la Conca

El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí ha obert aquest dilluns les inscripcions per les representacions bianuals que enguany es faran del 23 al 26 de desembre. L’organització busca figurants de totes les edats, especialment homes joves i de mitjana edat, però també dones i infants, per les diferents escenes.

A més a més, també s’obren les inscripcions per totes les persones que hi vulguin col•laborar sense fer de figurants, sinó en tasques de muntatge, control d’accessos, avituallaments, i altres funcions organitzatives. En aquesta ocasió, es farà també una crida als diferents pobles de la Conca de Barberà perquè els seus veïns també puguin inscriure’s a les representacions, amb l’objectiu d’ampliar el nombre de participants i obrir el projecte a la comarca.

El muntatge del Pessebre Vivent començarà als carrers del nucli medieval de l’Espluga a partir del 6 de desembre, encara que durant tot l’any els col•laboradors de l’entitat organitzadora treballen per fer possible la representació, que es va recuperar l’any 2009 (abans s’havia celebrat a la Cova de la Font Major, durant els anys 70) i que es fa amb caràcter bianual amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga, la Parròquia de Sant Miquel, els Armats de l’Espluga, la Comissió de Reis i altres entitats i institucions. El 2015 va rebre 3.000 visitants.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp