Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El Pla d’Ocupació de la Conca finalitzarà al desembre

Durant sis mesos, cinc treballadors han fet tasques de millora els pobles de la comarca

El Pla d’Ocupació de la Conca de Barberà 2015 ja està a pocs mesos d’acabar. Durant sis mesos, fins al mes de desembre, cinc persones que es trobaven en situació d’atur han pogut treballar gràcies al pla d’ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona i Concactiva. Els treballadors van començar el passat mes de juny i acabaran el seu contracte al desembre.

Els cinc treballadors han format part d’una brigada comarcal que ha desenvolupat tasques de millor a diversos espais dels municipis de la Conca. De fet, han millorar espais verds i jardins i han fet tasques de paleta i pintura en espais públics dels 22 pobles de la comarca.

El projecte es fruit del conveni de col·laboració entre l’organisme provincial i Concactiva, per promoure l’ocupació a la Conca de Barberà mitjançant l’execució de plans d’ocupació destinats a millorar les condicions individuals i professionals de les persones treballadores.

L’equip, format per un responsable i quatre peons, és gestionat per Concactiva, que també facilita les eines i el vehicle. Per la seva banda, la Diputació de Tarragona aporta les despeses salarials d’aquesta contractació.

Aquest programa dóna continuïtat a altres actuacions que l’organisme autònom del Consell Comarcal gestiona per promoure l’ocupació, com ara el projecte Treball i Formació que va finalitzar a finals de juny d’enguany, l’Agència de Col·locació de Concactiva o projectes que inclouen inserció, com el destinat a persones que cobren la prestació PIRMI o el programa Joves per l’Ocupació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp