Ràdio Montblanc

El ple de constitució del Consell de la Conca, en directe a Ràdio Montblanc

Magí Trullols serà proclamat aquest dilluns nou president de l'ens comarcal

Ràdio Montblanc emetrà aquest dilluns en directe el ple de constitució del Consell Comarcal de la Conca de Barberà on Magí Trullols serà proclamat president. Es podrà escoltar a partir de les 7 al 107FM, a la TDT i a radiomontblanc.cat.

El ple començarà a les 7 de la tarda i tindrà lloc a la Sala Noble del Palau Alenyà de Montblanc, seu del Consell Comarcal de la Conca. Trullols, de la FIC, serà president després de l’acord al que han arribat el seu partit i ERC. Ocuparà el càrrec els propers dos anys. La segona meitat del mandat serà ERC qui presideixi l’ens comarcal, tot i que encara no s’ha desvetllat qui ocuparà el càrrec.

Així, es repeteix el pacte de govern de la passada legislatura, per la qual Josep Pijoan de la FIC va ser president els dos primers anys, i Francesc Benet d’ERC els dos darrers anys del mandat.

El ple del Consell Comarcal de la Conca té 19 consellers, dels quals 8 són d’ERC, 7 de Junts per Catalunya, 1 del PSC i 2 de la FIC. D’aquests, fins a 11 s’estrenaran aquest dilluns en el càrrec. Entre ells Carme Pallàs, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Montblanc que assumirà el càrrec de vicepresidenta. La mesa d’edat al ple de constitució estarà formada pels dos consellers de més i menys edat. La formaran Josep Amill de JxCat, el segon conseller de més edat (el més gran serà, precisament, el que serà investit president) i Josep Sales de la FIC com el conseller més jove.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp