Ràdio Montblanc

El ‘Posa’t la gorra’ de Montblanc recapta 14.000 euros per la Casa dels Xuklis

La festa, que va tenir lloc l'1 i 2 de setembre, es feia per primera vegada amb l'entitat Afanoc

La primera edició oficial del ‘Posa’t la gorra’ a Montblanc ha fet pública la xifra definitiva dels diners recaptats, que aniran directament destinats a la Casa dels Xuklis que gestiona l’Afanoc, l’Associació de familiars amb nens oncològics de Catalunya.

La festa va tenir lloc a Montblanc el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre i va aconseguir recaptar fins a 14.000 euros, una xifra que des de l’organització valoren de manera molt positiva. “Vam fer l’any anterior una prèvia a la versió oficial, i vam aconseguir gairebé 10.000 euros. Enguany hem arribat als 14.000, ens la vam jugar fent-ho dos dies però la gent va respondre”, explica Sergi Estadella, organitzadora de l’esdeveniment a Montblanc.

Els diners es van recaptar amb les diverses activitats realitzades i amb la venda de gorres, el tret més característic de la festa. De fet, durant el cap de setmana es van vendre fins a 947 gorres amb el disseny Desigual de l’edició d’aquest any, i 474 gorres d’altres campanyes. En total, es van distribuir gairebé 1.500 gorres.

La recaptació d’aquesta primera edició del ‘Posa’t la gorra’ oficial a Montblanc es destinaran a la Casa dels Xuklis. “És una casa on les famílies poden viure mentre els seus fills han de fer el tractament del càncer, els ajuda a fer la vida més fàcil”, explica Estadella.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp