J.Ardila

El Posa’t la gorra recapta més de 9.500 euros a Montblanc

Durant tot el diumenge es van vendre un miler de gorres

Montblanc es va omplir de solidaritat aquest diumenge amb la celebració del ‘Posa’t la gorra’. Una primera jornada d’èxit que ha aconseguit una important recaptació per la casa dels Xuklis d’AFANOC, l’entitat que treballa al costat de les famílies que tenen nens i nenes amb càncer. Durant tot el diumenge es van recaptar 9.646 euros.

Centenars de montblanquins i montblanquines, així com entitats i associacions, van lluïr la gorra aquest diumenge que simbolitza la lluita contra el càncer infantil. De fet, se’n van vendre un miler al preu de 7 euros a les diverses parades que es van instal·lar a Montblanc. Allà també es van vendre samarretes, xapes i gorres d’altres edicions.

També es van recaptar diners a algunes de les activitats programades, com ara a la concentració de motos on es va instal·lar una urna o la trobada de colles infantils de diables de l’Espluga que es va celebrar dissabte, on també es van vendre gorres i es va instal·lar una urna.

Era la primera vegada que s’organitzava aquesta activitat a Montblanc i ha sigut tot un èxit. L’impulsor, Sergi Estadella, es mostrava satisfeta de la resposta de la gent de Montblanc i la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp