Ràdio Montblanc

El pregó de Laura Pelay dóna el tret de la sortida a la Festa Major de Montblanc

Al seu pregó, Pelay ha fet un repàs de la vida montblanquina i una defensa dels serveis públics

El pregó de Laura Pelay ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Montblanc. Montblanquina, Pelay va ser durant la primera i segona onada de la pandèmia, secretària general del Departament de Salut de la Generalitat.

Ja l’any passat havia de ser la pregonera, però la suspensió de la Festa Major no ho va permetre. Aquest any sí, a la sala de les Corts Catalanes, ha donat el tret de sortida als dies grans de la festa.

En el seu pregó ha fet un repàs de la vida montblanquina però també un defensa dels serveis públics que, durant la pandèmia, s’han fet més essencials que mai. Pelay també ha fet un repàs de les tradicions montblanquines i ha reivindicat el paper de les dones en la societat. També ha recordat alguns dels moments més durs de la gestió de la pandèmia.

Pelay també ha posat en valor la tasca de centenars de persones voluntàries que van ajudar a superar els moments més dur de la pandèmia. Ha posat com a exemple les persones que van cosir milers de mascaretes o també a l’acompanyament que Ràdio Montblanc va fer durant el confinament.

Amb el pregó, Montblanc arrenca aquest dimarts tres dies de festa al carrer, després de la darrera Festa Major l’any 2019.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp