Carrer Major

El programa ‘Carrer Major’, nominat a la Petxina KM0 del Col·legi de Periodistes a Tarragona

El projecte de vuit emissores del Camp de Tarragona és finalista del guardó que atorguen els periodistes tarragonins

El programa ‘Carrer Major’, que emet Ràdio Montblanc de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda, ha estat escollit finalista per rebre el guardó Petxina KM0 del Col·legi de Periodistes de Tarragona.

Es tracta del programa de les vuit emissores de La Xarxa al Camp de Tarragona, on Ràdio Montblanc participa amb Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, La Nova Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ona La Torre i BXC Ràdio. La junta del col·legi l’ha triat “per la tasca de difusió de la realitat del Camp de Tarragona”.

El programa, presentat per Eduard Virgili, s’emet cada tarda i s’hi poden escoltar continguts que tenen a veure amb la realitat i l’actualitat del Camp de Tarragona i, per tant, també de Montblanc i la Conca de Barberà. A Ràdio Montblanc, la periodista Jordina Moix és qui capitaneja el programa.

A banda del programa ‘Carrer Major’, també són finalistes d’aquesta categoria el programa dels 35 anys de Tarragona Ràdio i la revista NW de Reus.

D’altra banda, a la categoria de Petxina Oberta, que premia les fonts d’informació que han facilitat la feina dels periodistes, hi ha la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Creu Roja i la Sala Trono. I en la categoria de Petxina Tancada, que distingeix la font informativa que ha posat traves a la feina periodística, són finalistes la Confraria de Pescadors de Tarragona, l’empresa de trens OUIGO i el Ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana per “la deficient organització de la visita al Túnel del Coll de Lilla del 4 de març, en què només es van permetre dues preguntes i hi va haver cert descontrol pel que fa a les mesures de seguretat anticovid durant el trajecte en autobús”.

Els premiats, que trien els periodistes col·legiats del Col·legi de Periodistes a Tarragona, es coneixeran el proper 2 de juliol en un acte al Teatret del Serrallo de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp