TAC12

El programa d’estiu de TAC12 promocionarà gratuïtament comerços de Montblanc i l’Espluga

El programa d'emetrà durant els mesos d'estiu, de juliol a setembre

​El programa Estiu12 de la televisió TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona, busca petits comerços i negocis de proximitat que vulguin promocionar-se entre els espectadors de la cadena aquest estiu, entre ells negocis de Montblanc i l’Espluga de Francolí.

No es tracta d’una campanya per buscar anunciants, la idea pretén trobar col·laboradors que es promocionin de forma gratuïta entre els seguidors del programa durant els mesos d’estiu. Aquest any, el programa Estiu12 té la voluntat de convertir-se i adquirir el format de propi d’un festival d’estiu, popular i multitudinari. En unes setmanes, coincidint amb el tret de sortida de la programació d’estiu de TAC12, es donaran a conèixer tots els detalls sobre el format del programa.

En tot cas, la idea és que els comerços col·laboradors es converteixin en les paradetes d’articles de proximitat que es troben a l’entrada de tots els festivals. Més endavant s’oferiran tots els detalls sobre el projecte. Entre els objectius destaca la voluntat de promocionar el comerç de proximitat i enfortir el teixit dels petits empresaris arreu del territori d’influència de TAC12, és a dir, els municipis de Tarragona, Salou, Vila-Seca, Valls, Torredembarra, Montblanc, Constantí, Altafulla i L’Espluga del Francolí.

Els comerços interessats es poden apuntar a la iniciativa omplint un formulari que
trobaran a la pàgina web www.participo.cat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp