TVC

El programa ‘Divendres’ de TV3 s’emetrà des de Montblanc la setmana vinent

És la segona vegada que el magazin de tardes de la televisió pública s'emet des de la vila

La setmana que ve Montblanc acollirà el programa “Divendres” de TV3 aprofitant la proximitat de la celebració de la Setmana Medieval. Aquesta temporada el programa s’emet en directe des de poblacions que estan a punt de viure una celebració d’interès. Per aquest motiu, en les darreres setmanes l’equip de producció ha estat en contacte permanent amb l’Ajuntament de Montblanc i l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi per tal de definir-ne tots els detalls.

El lloc triat com a plató per fer les connexions en directe és la plaça de Sant Francesc, on podrà acostar-se el públic els propers dies 18, 19 i 20 d’abril (dilluns, dimarts i dimecres) a la tarda.

Durant aquests dies, diverses persones de Montblanc o vinculades a la vila seran entrevistades per explicar detalls sobre història local, esdeveniments, anècdotes i vivències personals. El protagonisme principal, com és obvi, serà per a la Setmana Medieval amb un monogràfic el dimecres.

El dilluns, Màrius Serra farà la seva secció “Paraules en Ruta”, on es repassa la forma de parlar i les dites més populars de cada zona visitada. Per la qual cosa, els montblanquins i montblanquines estan convidats a les 5 de la tarda a assistir-hi i fer aportacions en directe.

A més, el divendres 22 d’abril s’organitzarà un autocar gratuït per assistir de públic al plató de TV3, en representació de la vila, durant l’emissió del programa. El transport sortirà a les 13:30 hores de l’Avinguda Manel Ribé i cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Montblanc. L’edat mínima és de 14 anys, i l’aforament està limitat a 55 places.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp