Slow Food KM0

El Restaurant Sant Francesc de Montblanc, reconegut amb el distintiu Slow Food

També ha rebut aquest reconeixement l'empresa Aromis que treballa amb el safrà a la Conca

El restaurant Sant Francesc de Montblanc ha estat un dels tretze restaurants que han rebut el distintiu Slow Food que reconeix el seu compromís amb una cuina ecològica i saludable i de KM0. Encara no fa un any que el restaurant, amb el xef Carles Barneda, va obrir les seves portes a Montblanc i ja ha aconseguit un reconegut reconeixement.

Enguany tretze nous restaurants han entrar a formar part del col·lectiu de restaurants Slow Food, i ja en són un total de 65. Els distintius es van entregar aquest dimarts a la Fundació Alícia al Món Sant Benet, al Bages.També ha rebut el reconeixement de restaurant Slow Food Els Ceps de Vilanova de Prades, a la Conca de Barberà. Així, són dos els establiments de la comarca amb aquest distintiu de qualitat.

D’altra banda, també s’han entregat els distintius Slow Food a productors compromesos amb els productes ecològics i de qualitat. En aquest sentit, ha estat reconeguda la tasca d’Aromis, el projecte de safrà de la Conca de Barberà, que reuneix a una quarantena de miniproductors de safrà a la comarca. El distintiu de productor Slow Food el va rebre ahir el seu responsable, el montblanquí Joan Cartanyà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp