Ràdio Montblanc

El seguiment de la nit electoral minut a minut a Ràdio Montblanc

L'emissora fa un desplegament especial per seguir els resultats de les eleccions

Ràdio Montblanc encara la recta final de la campanya electoral. Aquest divendres es farà un seguiment especial dels darrers actes de campanya. Concretament, dels actes del PSC, Agrupament Catalanista i Junts per Montblac, que faran diversos actes aquest vespre. En acabar es podran llegir les cròniques al web de l’emissora.

Diumenge dia 26 de maig es farà un desplegament tècnic i humà especial per seguir minut a minut la jornada electoral. Durant el dia es faran butlletins horaris i s’informarà de qualsevol novetat a través de les xarxes socials. A la 1 del migdia tindrà lloc un Especial Informatiu edició migdia amb tota l’actualitat de la jornada fins al moment. Al vespre, a les 7, també es farà un informatiu especial abans de tancar les meses electorals.

A partir de les 8 del vespre començarà l’Especial Eleccions. Presentat per Josep Ardila, l’espai informarà minut a minut de tot el que passi durant el recompte de vots. El programa comptarà amb anàlisi dels partits, reportatges del que passi durant la jornada i entrevistes als candidats, així com el minut a minut del recompte de vots. Com en altres ocasions, s’instal·larà una televisió al vestíbul del col·legi per poder seguir l’escrutini, enguany amb una pàgina web creada per l’ocasió que permetrà també seguir-ho des de casa a través d’Internet. Primer es farà el recompte de les eleccions Europees i després de les municipals. L’especial s’allargarà fins que es coneguin els resultats.

Durant el programa també es farà un repàs del que passi a la resta de municipis de la Conca de Barberà, i també es faran connexions amb l’Espluga FM Ràdio per conèixer també com es desenvolupa la jornada electoral.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp