Josep Ardila

El Tennis Montblanc inaugura les obres de local social

S'han duplicat les instal·lacions gràcies a la inversió de 300.000 euros que ha fet l'Ajuntament

El Tennis Montblanc ha estrenat noves instal·lacions. El club ja ha finalitzat les obres que han servit per ampliar el local social. Ara els socis de l’entitat podran gaudir de nous serveis, amb la modernització de les instal·lacions. Les obres han permès duplicar l’espai que ocupava fins ara el local social. S’hi han fet nous vestidors, una sala d’actes i un nou bar-restaurant que també s’obrirà al públic en general. Tot plegat per respondre a l’augment de la massa social del club, que és ara d’unes 400 persones, com ha explicat el president de l’entitat, Carles Tudó. “La creixent demanda de gent ens va obligar a ampliar les instal·lacions, que es van quedar obsoletes”, ha explicat.

Les obres s’han pogut tirar endavant gràcies a la inversió de 300.000 que ha fet l’Ajuntament de Montblanc.”Les instal·lacions tenien prop de 30 anys i quan se’ns va demanar poder-hi fer obres de millora vam creure que era necessari”, explica el regidor de serveis, Francesc Benet, que afegeix que “amb les obres de millora al local social del Tennis completem tota una sèrie de millores que els darrers anys hem fet a tota la zona esportiva de Montblanc. Les obres al local social del Tennis, de fet, completen tota una fase de millores al club que va començar fa uns anys amb les pistes de pàdel, que ha estat un dels revulsius de l’entitat.

La inauguració es va fer el passat dissabte, amb la participació dels molts socis i amics de l’entitat, així com d’alguns dels president del club. De fet, el seu primer president, Joan Gomà, va ser l’encarregat de tallar la cinta inaugural de les instal·lacions, a més de l’alcalde, Josep Andreu, alguns regidors i l’actual president del club, Carles Tudó.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp