Oficina Jove Conca de Barberà

El Transport Jove compleix 10 anys i es torna a posar en ruta

La primera parada la farà aquest dissabte a Rocafort de Queralt

El Transport Jove compleix deu anys i arrenca la seva edició temporada aquest dissabte, visitant la Setmana de la Joventut de Rocafort de Queralt. El Transport Jove, organitzat pel Consell Comarcal en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, va ser creat per prevenir els accidents de trànsit entre els joves alhora es vol promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca.

Al llarg de l’estiu al Transport Jove visitarà una desena de municipis. Després de Rocafort al juliol passarà per Vilaverd, les Piles, l’Espluga de Francolí i Sarral. A l’agost anirà a Vimbodí i Poblet, Solivella, Vallfogona de Riucorb i Santa Coloma de Queralt, i al setembre farà dues parades a Montblanc per les Festes de la Serra.

Una de les novetats per aquest any és la incorporació de personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, aquestes persones vetllaran per la seguretat dels joves i del servei, a més a més complementaran les tasques de vigilància i de seguretat en el lloc on es realitzi la festa juntament amb el personal de seguretat que aporti cada ajuntament.

Com ja és habitual el Transport Jove el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte els menors de 16 anys (nascuts a partir de l’any 2001 en endavant) que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris entre 16 i 18 anys (nascuts els anys 1999 i 2000) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal cada vegada que utilitzin el servei.

El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada. Per consultar els horaris de sortida dels municipis cal entrar a la web www.concajove.cat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp