CCCB

El Transport Jove es torna a posar en marxa

Aquesta és la novena edició d'aquest servei que arrencarà el proper 4 de juliol

El Transport Jove de la Conca de Barberà es torna a posa en marxa. Aquesta serà la novena edició d’aquest servei que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració dels Ajuntaments de la comarca amb motiu de les festes majors.

El Transport Jove va ser creat per prevenir els accidents de trànsit entre els joves alhora que es vol promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca. En l’edició passada van utilitzar aquest servei més de 2.600 joves.

El transport el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte els menors de 16 anys (nascuts a partir de l’any 2000 en endavant) que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts els anys 1998 i 1999) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei. El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada. Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

Com cada any cal respectar el reglament d’ús del Transport Jove, i per utilitzar-lo no es podran pujar begudes als autocars, cal ensenyar el DNI per acreditar l’edat, cal abonar l’import del bitllet, que és de 2 euros d’anada i dos més de tornada, i cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.

El servei d’aquest estiu arrencarà el proper 4 de juliol i visitarà una desena de festes majors de la Conca de Barberà. La primera parada la farà a Rocafort de Queralt amb motiu de la Setmana de la Joventut.També passarà per l’Espluga de Francolí, Montblanc, Sarral, Vilaverd, Les Piles, Vimbodí i Poblet, Solivella, Santa Coloma de Queralt i Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp