El Trio

El Trio es formalitza com a companyia teatral i estrenarà obra aquest mes de febrer

"Un mal día lo tiene cualquiera" es podrà veure el dia 28 al teatre del Centre Parroquial

El grup montblanquí El Trio es formalitza com a companyia de teatre i estrenarà el seu primer espectacle aquest mes de febrer. El grup, format per David Ortín, Xavier Iborra i Jordi Cartañá presenta “Un mal día lo tiene cualquiera”, que s’estrenarà al teatre del Centre Parroquial el proper 28 de febrer a dos quarts de vuit del vespre.

El Trio va fer els seus primers passos en el món del teatre l’any 2006 amb l’obra “Coques i vi blanc”, “Pas de Ronda” al 2009 i la renovació de la “Representació de la Llegenda de Sant Jordi” l’any passat.

“Un mal día lo tiene cualquiera” és un espectacle d’humor format per un monòleg llarg, interpretat per Òscar Cantillo, sobre les desafortunades peripècies de l’actor en un dia d’aquells per oblidar. Com a introducció, Jordi Cartañá ofereix un monòleg musical, traducció i adaptació del conegut “Pachelbel Rant” de l’humorista nord-americà Rob Paravonian. L’obra està dirigida per David Ortín.

Les entrades anticipades es podran adquirir a partir del 17 de febrer a l’impremta Requesens de Montblanc a un preu de 7 euros. A taquilla costaran 9 euros i es podran comprar mitja hora abans del inici de l’espectacle.

Formació de la companyia El Trio
L’estrena de “Un mal día lo tiene cualquiera” coincideix amb la creació de la companyia de teatre El Trio. El desembre del 2014 i després de diversos projectes i col·laboracions, David Ortín, Xavier Iborra i Jordi Cartañá van decidir formalitzar la companyia amb l’objectiu de realitzar i produir regularment espectacles de creació pròpia.

A l’equip artístic s’hi van afegir Cesc Viñas, responsable de l’àrea de gestió administrativa i tresoreria; Anna Fuguet, de logística; i Núria Griso, de comunicació. A més, compta amb la col·laboració puntual de dissenyadors, fotògrafs, coreògrafs i realitzadors audiovisuals, entre d’altres.

L’aventura teatral del Trio va iniciar-se l’any 2006 amb l’escriptura del guió i la direcció del seu primer treball “Coques i vi blanc”, paròdia de les tradicions i els costums montblanquins que va representar-se en el marc de les festes del Centenari de la Mare de Déu de la Serra.

Dos anys més tard, els tres guionistes van crear l’espectacle “Pas de Ronda”, una ruta teatralitzada per Montblanc que representava amb humor diferents situacions a l’Edat Mitjana. “Pas de Ronda” es va incloure dins els actes de la Setmana Medieval.

La renovació de la “Representació de la Llegenda de Sant Jordi” de la Setmana Medieval, l’any 2014, és l’últim treball estrenat d’El Trio. Va incorporar un nou guió amb més personatges interpretatius i una nova manera de treballar i assajar basada en diferents equips sota una única direcció general.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp