Club Atlètic Montblanc

Els 25 anys de la cursa de fons de l’ermita de Sant Josep se celebren amb un gran èxit

400 participants s'apleguen a l'ermita de Sant de Josep en una cursa festiva i solidària

La 42a edició del cursa de fons i la 25ena edició de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep, va comptar aquest dimecres 1 de maig amb més de 400 corredors, una participació més alta que en edicions anteriors, el que va ajudar a celebrar els 25 anys de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep, com un dels actes centrals del 25è aniversari del Club Atlètic Montblanc.

Aquesta era una edició especial per poder celebrar els 25 anys d’història de la cursa. Per celebrar-ho es va fer un circuit nou i únic per aquests 25 anys, que passava pels llocs més emblemàtics de Montblanc com ara el Pont Vell, el recinte emmurallat, el carrer Major o la Font de la Ceba. ,

Aquest any la sortida de la cursa de fons la van donar la Montse Castelló i l’Àngel Valderrama, guanyadors de la 1 edició de la cursa de fons, l’1 de maig del 1995. Una primera edició que va comptar amb la participació de 67 corredors, amb només dues dones corrent. En aquesta 25ena edició, van sortir 230 corredors, amb una 60 de dones corrent.

Passats 35 minuts i 47 segons arribava el primer classificat de 25ena cursa de fons, Xavi Garcia Insa del FACVAC-RONHILL, guanyador de les darreres edicions de la cursa de Fons. El seguia de prop el corredor del Club Atlètic Montblanc, Ramon Requesens amb un temps de 35 minuts i 50 segons. En tercer lloc quedava Marc Morató del Club Atlètic Espluguí amb un temps de 36 minuts i 11 segons.

Pel que fa a la categoria femenina la cursa va ser guanyada per una clàssica de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep, la corredora de l’ACTIVA’T RUNNERS, Anahi Herrera amb un temps de 43 minuts i 5 segons, seguida de Laura Teruzzi del Runners Sant Adrià amb un temps de 44 minuts i 12 segons i en tercera posició Pat Perpinya del Cambrils Club Triatló amb un temps de 44 minuts i 33 segons.

Pel que fa a les diferents categories, en categoria de nascuts fins el 1999, ha estat guanyada en categoria masculina per Joel Salvadó Albareda. En la categoria d’homes nascuts entre el 1989 i el 1998 ha estat guanyada per Carles Nadal del corredors.cat, mentre que en la categoria dels nascuts entre el 1979 i el 1988 ha estat guanyada per Eloi Pallarés Roca del Tropssport. La categoria d’homes nascuts entre el 1969 fins el 1978 va ser guanyada per Pedro Ortega del C.A.Tarragona. La categoria d’homes nascuts entre 1959 i 1968 ha estat guanyada per Javi Sanchez del Teixidó Opticas. I la categoria dels homes nascuts abans del 1858 ha estat guanyada per Francisco Sierra Ochoa.

En categoria femenina, la categoria de les dones nascudes entre el 1989 i el 1998 ha estat guanyada per Mariona Morales del Tarragona Fondistes, mentre que la categoria de dones nascudes entre el 1979 i el 1988 ha estat guanyada per Marta Ballesté del JA Arbeca. La categoria de dones entre nascudes entre el 1969i el 1978 ha estat guanyada per Monserrat Roig del Run Speed Tarraco i la categoria de dones nascudes abans del 1958 ha estat guanyada per Laura Luetich del Cambrils Club Triatló.

Pel que fa als corredors del Club Atlètic Montblanc, Jordi Cartanya ha estat el primer classificat del club i Maribel Espejo a primera classificada.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de diferents regidors de l’Ajuntament de Montblanc. Durant l’acte de lliurament s’ha fet el lliurament simbòlic dels diners recaptats a favor de la campanya de la policia local de Montblanc #pelsvalents, que ha recollit Raquel López, cap de la policia Local de Montblanc.

Abans del lliurament dels trofeus als primers classificats de la cursa de fons, s’ha volgut fer un petit record als montblanquins i montblanquines que van participar a la primera edició de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep. D’aquesta manera a més dels dos primers classificats, s’ha donat un record a tots els montblanquins i a la única montblanquina que va participar a la primera cursa de fons a l’ermita de Sant Josep.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp