Ajuntament de Montblanc

Els ajuntaments i les biblioteques de la Conca celebren el Dia de l’Orgull LGTBI

Es commemora aquest dilluns 28 de juny

Aquest dilluns 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull LGTBI arreu del món, també a la Conca de Barberà. Els Ajuntaments de la comarca i les quatre biblioteques de la Conca (Montblanc, l’Espluga, Sarral i Santa Coloma) celebren aquest dia.

Els Ajuntaments han penjat la bandera del col·lectiu LGTBI als balcons, mentre que les quatre biblioteques ofereixen un recull de llibres sobre aquesta temàtica.

Des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’ha fet una crida perquè tots els ajuntaments s’unissin a la reivindicació penjant la bandera del col·lectiu als seus edificis. Pel que fa a les biblioteques de l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Sarral, totes elles han exposat els seus títols relacionats amb el col·lectiu LGBTI i han creat de forma conjunta un dossier amb les lectures més recomanades.

També es demana a la població que faci els seus suggeriments de pel·lícules, novel·les, còmics o assajos a la biblioteca del seu poble o enviant un correu electrònic a sai@concadebarbera.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp