EFMR

Els Baldiri i Reixac tornen quatre anys després a l’Espluga amb 80.000 euros en premis

Es van celebrar per darrera vegada a l'Espluga l'any 2017

L’any 2017 es van celebrar, per última vegada, els premis Baldiri Reixac, de la Fundació Carulla, al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí, abans que la gala i la pròpia fundació patissin una reformulació que va allunyar l’acte de la Conca de Barberà. Ara, el proper 13 de juny, tornen els premis Baldiri i Reixac, en aquest cas al Museu de la Vida Rural, en un acte completament nou en la concepció i en el format on es lliuraran 34 premis valorats en un total de 80.000 euros.

El redisseny de l’acte ha estat fruit de l’aplicació de les mesures del PROCICAT, però mantenint l’esperit de festa d’aquests premis que, cada any, convoquen més de 300 persones durant l’acte de lliurament. Des de la Fundació s‘ha triat el Museu de la Vida Rural per acollir la jornada i obrir una nova etapa en l’acte de lliurament dels Baldiri.

L’acte, que serà el 13 de juny al matí, començarà amb l’entrega dels guardons i de forma simultània s’han programat tallers i activitats als diferents espais del museu perquè els nens i nenes de les escoles guanyadores puguin reflexionar sobre la sostenibilitat i els aprenentatges que ens pot oferir el món rural.

43 edicions dels premis Baldiri i Reixac
Des de fa 43 edicions els premis Baldiri i Reixac, reconeixen i impulsen aquells projectes escolars que, mitjançant la cultura, les arts i la innovació, volen transformar l’educació per adaptar-la als nous reptes del segle XXI. Les bases d’aquesta edició han tingut especial atenció a projectes que donin resposta als reptes educatius provocats per la pandèmia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp