Bombers

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi de la Conca de Barberà

També s’ha aixecat l'ordre de desallotjament

Protecció Civil de la Generalitat ha rebaixat de fase d’EMERGÈNCIA-1 a fase d’Alerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT, un cop que els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi de la Conca de Barberà i s’ha aixecat l’ordre de desallotjament.

Durant el matí, des del CECAT de Protecció Civil, s’ha fet seguiment de les persones desallotjades i que han passat la nit als centres d’acollida. També s’ha gestionat l’abastiment d’aigua al municipi de Sant Martí de Tous mitjançant cisternes, ja que els darrers dies l’aigua dels pous ha estat utilitzada per l’extinció de l’incendi.

En aquests moments ja no existeix cap ordre de desallotjament de cap persona afectada per l’incendi. D’altra banda, aquest matí ja s’havia aixecat el confinament de Sant Martí de Tous i Santa Maria de Miralles.

També s’està en contacte amb les empreses de telefonia per restablir el servei al municipi de Bellprat.

La Creu Roja de Catalunya, un cop estabilitzat l’incendi, han començat a desmuntar els dos albergs habilitats per atendre la població evacuada durant l’incendi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp