UBCM

Els botiguers de Montblanc editen un butlletí d’ofertes i descomptes

Se n'han fet 7.000 exemplars i es repartiran per diversos municipis de la Conca de Barberà

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ha editat una nova eina de promoció del comerç de la vila, El Butlletí d’Ofertes. El primer número d’aquesta revista gratuïta aplega, al llarg de 20 planes a tot color, les ofertes, promocions i descomptes de 72 botigues associades, en forma d’anunci publicitari. “El Butlletí d’Ofertes” té un tiratge de 7.000 exemplars, que arribaran aquesta setmana a 8 municipis de la Conca de Barberà. El Butlletí d’Ofertes es reparteix a totes les cases de Montblanc, l’Espluga de Francolí, Vimbodí-Poblet, Vilaverd, Blancafort, Barberà de la Conca, Pira, Sarral i Solivella.

La nova iniciativa de la Unió de Botiguers pretén “impulsar el comerç de Montblanc mitjançant aquesta eina de difusió publicitària, on queda patent la competitivitat, també en preus, del nostre comerç local”, explica Montse Guinovart, presidenta de la UBCM. Amb un disseny atractiu i senzill alhora, “El Butlletí d’Ofertes” és una “plataforma de contacte que vol afavorir la proximitat entre els establiments i els clients, així com també promocionar el comerç montblanquí a la resta de la comarca”, assenyala Montse Guinovart.

A més d’ofertes i descomptes, a la revista hi figuren les principals dades de cadascun dels establiments, servint així com a directori de contacte i informació de servei als clients. La revista es converteix així en un altre canal informatiu, orientat al públic en general, de les principals iniciatives de la UBCM, tot utilitzant per a notícies i promocions de la pròpia Unió de Botiguers els espais de la portada i la contraportada. En aquest primer número, s’hi informa de la campanya de fidelització “Benvinguda Primavera”, mitjançant la qual regala flors als clients, i també sobre el naixement d’El Butlletí d’Ofertes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp